公告:
贼婆薯片?当晚有什么玩?什样狂欢? 神秘礼品又是什么?    [em35][em35][em35]
头像被屏蔽
铭记于心 超级元老 发消息
以下是引用的士佬在2004-9-5 14:07:03的发言:
[quote]以下是引用铭记于心在2004-9-5 14:04:22的发言:
的士佬去一定要距携眷,如果唔是就唔俾距去!的士佬,如果你携眷,你就可以半价,如果天下唔减你果一半,就我帮你俾。但是你带来果个要俾你咀得先算架!
使唔使当面嘴俾你睇啊??临急临忙去边度稳临记啊???[em16][em16]
[/quote]
你理鬼得你是牛记定临记啊!总之你可以当住全世界面同距打茄轮的,就当你是。如果你找到多女来的(唔好猪扒啊!),都唔要微波炉。我就私人送多份神秘礼物俾你。
VIVA0007 金牌 Fans 发消息
小!!!!~!

中秋晤好带女离阿~~~平时先啦~~果日危险阿!!!大家都危险阿!
铭记于心 超级元老 发消息
怕咩姐!几时带来我都唔惊。
mouseyy 超级元老 发消息

咦?

发帖的难道是[U]老珍[/U]?[em38] “贼婆”此名忒也难听~[em37]
携眷两人共40元?[em09]可否同时携各自兄弟姐妹出席?[em15]
当晚是否搞比赛?除了礼品还有啥?是否你烧BBQ给我们吃?[em28]
“新奥尔良鸡翅吖唔该!(劳驾要份新奥尔良鸡翅)”[em50]
LEO-TypeR 论坛元老 发消息
以下是引用mouseyy在2004-9-4 16:10:01的发言:
“新奥尔良鸡翅吖唔该!(劳驾要份新奥尔良鸡翅)”[em50]
啊珍翻到KFC一定会叫...总配!!90新奥尔良鸡翅,10个星包(麦辣鸡腿汉堡),
10个脆(唔记得呢个包叫咩名添!!^^).5个翅桶,10个田园.10碗新汤.
15支可乐多冰,加杯吖.......唔该....哈哈.
头像被屏蔽
LEO-TypeR 论坛元老 发消息
[quote]以下是引用yyweal在2004-9-4 16:33:05的发言:
脆咩脆啊?!系ETC啊!![em46]
物你仲系甘恶架!!!一D无变(作风依然,声音不改)哈哈^^[em07][em07][em22][em27]

小仲 超级元老 发消息
以下是引用mouseyy在2004-9-5 23:10:30的发言:
[quote]以下是引用小仲在2004-9-5 22:37:53的发言:
你话嫁!!!!!!![em03][em02][em04]兄弟们,夹钱!!![em52]

!
[/quote]五蚊!!!分件猪扒卑你啦