公告:
原帖由 cchgz 于 2006-9-12 03:39 PM 发表
4 A) g% m% D( {: O7 n9 n唉,呢次又衰左,本来稳守B组第三,点知烧火头,再次失之交臂........

6 K( Q. b: E; ^; {( F  G7 m' b& w+ Z
:em03::em03::em03::em03:
geniuszhan 高级 Fans 发消息
呢次吾小心入佐A组,终于有机会跟各位高手同场比拼~
3 q+ `6 r( q* O+ j( K% d5 N感觉系~~头三真系好快,差距啊5 q5 Z% \- z2 q2 ~: S
以后多多学习先得
原帖由 geniuszhan 于 2006-9-12 04:37 PM 发表7 M6 R2 Z" C8 T  ~9 R
呢次吾小心入佐A组,终于有机会跟各位高手同场比拼~) ~$ p6 O! Z0 W* E& q# X
感觉系~~头三真系好快,差距啊! k8 Z( H. g1 @; {
以后多多学习先得
. K4 ^. f  @  ]1 E

* b$ v0 v- k+ k$ c你都ok ga ........ 賽多d, 人就快..............
SPEED 超级元老 发消息
原帖由 macau-rc 于 2006-9-12 12:16 PM 发表
% s9 ]. w$ @; n, \' ]: o$ k$ }- T7 c& |9 M! ]

- h. v: ~, a& d/ R# M% I$ J$ ~Speed, 明年發財坏時要小心"好朋友"......

& T: g8 H; j: h. y( h" M4 C/ e9 M
是啊,搞到我易家好鬼惊!
3768 论坛元老 发消息
原帖由 SPEED 于 2006-9-12 06:00 PM 发表
9 P9 D9 ?  u. Q& T6 e, V2 I+ h. w% G5 M8 p  k+ M

: t" L; ^9 |7 H是啊,搞到我易家好鬼惊!
) E3 X  W, k* D& `
你都话惊,我脚都震埋喔!
原帖由 3768 于 2006-9-12 07:11 PM 发表
! X. {" `  c* Y! h9 w* E
, }/ l- d- h4 H你都话惊,我脚都震埋喔!

1 }, j- E$ w* X& D7 l. B# S5 u- d5 r# k# `3 t' h1 u( c
;P;P;P;P;P
蛇王个日个埸抓着力唔系甘理想呀?
抓着力唔系甘理想....................
头像被屏蔽
原帖由 geniuszhan 于 2006-9-12 04:37 PM 发表# _" k9 T6 @+ n
呢次吾小心入佐A组,终于有机会跟各位高手同场比拼~9 M& p; ]% A$ c6 L. R1 a) j
感觉系~~头三真系好快,差距啊
9 T& T- @% o% }$ M( z以后多多学习先得
4 S& X  J. Y9 b8 U
系呢个埸刹车奌好重要,不妨多留意别人刹车点及起油位一定有幫助: