wssddpy 发表于 14-4-3 15:55:24

欢迎入魔,新手买这个还是不错的!

wssddpy 发表于 14-4-3 15:55:57

根据你说的,天气潮湿,期望不要下雨,你也是广州的?

叫我做小邪吧 发表于 14-4-3 17:19:28

wssddpy 发表于 14-4-3 15:55 static/image/common/back.gif
根据你说的,天气潮湿,期望不要下雨,你也是广州的?

{:soso_e144:} 系啊都系响广州    我哩边近住奥体   所以有地方可以玩   今晚早D翻去 唔落雨的话就挪车出去   第一次落地跑跑睇下咩环境!

wssddpy 发表于 14-4-3 17:23:30

叫我做小邪吧 发表于 14-4-3 17:19 static/image/common/back.gif
系啊都系响广州    我哩边近住奥体   所以有地方可以玩   今晚早D翻去 唔落雨的话就挪 ...

我住猎德冼村附近,有时间周末一起去玩?{:soso_e144:}

叫我做小邪吧 发表于 14-4-3 17:29:42

wssddpy 发表于 14-4-3 17:23 static/image/common/back.gif
我住猎德冼村附近,有时间周末一起去玩?

{:soso_e144:} 奥体哩边唔错啊   黎啦   顺便教埋我所有我唔晓噶{:soso_e144:}

wssddpy 发表于 14-4-3 17:58:48

叫我做小邪吧 发表于 14-4-3 17:29 static/image/common/back.gif
奥体哩边唔错啊   黎啦   顺便教埋我所有我唔晓噶

查了一下,好像奥体中心挺远的。{:soso_e115:}
还没试过油车能不能带上地铁。

叫我做小邪吧 发表于 14-4-3 19:42:49

wssddpy 发表于 14-4-3 17:58 static/image/common/back.gif
查了一下,好像奥体中心挺远的。
还没试过油车能不能带上地铁。

车就可以    油就唔得啦   被人捉到就·········

wssddpy 发表于 14-4-3 20:01:15

叫我做小邪吧 发表于 14-4-3 19:42 static/image/common/back.gif
车就可以    油就唔得啦   被人捉到就·········

玩车有风险,上地铁需谨慎!

KOBEBMX 发表于 14-4-3 23:35:43

掌声想起来~~~~~~~~~{:soso_e142:}{:soso_e142:}

叫我做小邪吧 发表于 14-4-4 09:28:50

wssddpy 发表于 14-4-3 20:01 static/image/common/back.gif
玩车有风险,上地铁需谨慎!

{:soso_e119:} {:soso_e131:} {:soso_e155:} 琴晚谂住出去跑一跑,准备好晒啦 落楼就开始落雨!跟住过左十几分钟,睇到停雨又准备出发,落到楼下又开始落雨,激到我爆!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
页: 1 [2] 3
查看完整版本: 94122新车已到 等周末回家爽玩