公告:
精彩视频
wssddpy 终极 Fans 发消息
欢迎入魔,新手买这个还是不错的!
根据你说的,天气潮湿,期望不要下雨,你也是广州的?
叫我做小邪吧 RC 新手 发消息
wssddpy 发表于 14-4-3 15:55
根据你说的,天气潮湿,期望不要下雨,你也是广州的?

{:soso_e144:} 系啊  都系响广州    我哩边近住奥体   所以有地方可以玩     今晚早D翻去 唔落雨的话就挪车出去   第一次落地跑跑睇下咩环境!
叫我做小邪吧 发表于 14-4-3 17:19
系啊  都系响广州    我哩边近住奥体   所以有地方可以玩     今晚早D翻去 唔落雨的话就挪 ...

我住猎德冼村附近,有时间周末一起去玩?{:soso_e144:}
wssddpy 发表于 14-4-3 17:23
我住猎德冼村附近,有时间周末一起去玩?

{:soso_e144:} 奥体哩边唔错啊   黎啦   顺便教埋我所有我唔晓噶{:soso_e144:}

gyb  = = 是什么意思!  发表于 14-4-4 10:28
叫我做小邪吧 发表于 14-4-3 17:29
奥体哩边唔错啊   黎啦   顺便教埋我所有我唔晓噶

查了一下,好像奥体中心挺远的。{:soso_e115:}
还没试过油车能不能带上地铁。
wssddpy 发表于 14-4-3 17:58
查了一下,好像奥体中心挺远的。
还没试过油车能不能带上地铁。

车就可以    油就唔得啦   被人捉到就·········
叫我做小邪吧 发表于 14-4-3 19:42
车就可以    油就唔得啦   被人捉到就·········

玩车有风险,上地铁需谨慎!
KOBEBMX 超级 Fans 发消息
掌声想起来~~~~~~~~~{:soso_e142:}{:soso_e142:}
wssddpy 发表于 14-4-3 20:01
玩车有风险,上地铁需谨慎!

{:soso_e119:} {:soso_e131:} {:soso_e155:} 琴晚谂住出去跑一跑,准备好晒啦 落楼就开始落雨!跟住过左十几分钟,睇到停雨又准备出发,落到楼下又开始落雨,激到我爆!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1