公告:

世上真的什么人都有

查看: 3759|回复: 15| [复制链接]

akqtd 金牌 Fans 发消息
:em31: 唉,,,,琴晚真系比两个老女人激死,,我地公司有宿舍。我就住系入边。对面就住左几个女人。
前一排早上7点几有两条女就一早起身。你知唔知做咩吖。7点几起身吵架吖,真系变态。搞到我训都训唔到
甘都算啦,但系琴晚半夜2点几起身来吵,就系为左晚上吹风扇,妖。我真系“顶距既肺”,你地话系唔系变态咖,成
栋楼都比距地搞到训唔到。搞到我第日上班迟到比经理“叼到我晕”:em31: :em31: :em31: :em31:

柑蕉桔萝柚 超级元老 发消息
麻烦 :em28:
自由大帝 超级元老 发消息
甘你米一起吵咯
lipe147520 论坛元老 发消息
:em06: :em06: :em06:
牛拉车 论坛元老 发消息
叼杠他公龟D````````
仲有吖,,,佢地吵完仲起床来洗衫,,我真系冇晒佢地办法!妖.
Step 1: LZ一个冲出间房,摆台!

Step 2:谈判:我有压力,你有压力,做乜**我吖……※×%#¥%※#

Step 3:LZ一个捉住老女心口,刮巨两巴!

Step 4:老女求饶~

Step 5:LZ当体吾到,觉得刮两巴吾够爽,LZ除鞋,死味拍~拍~拍!

Step 6:LZ打够瘾之后走人,临走前做左个手势:
:em01:
villion 超级元老 发消息
除裤叼她啦!她们吾叼吾舒服的! :em08:
后天 论坛元老 发消息
看不太明白的,希望能照顾别人,写点普通话发音的东西吧!