公告:
精彩视频
7008 金牌 Fans 发消息
前5个都有机会, 就每人一票啦! :em02:
原帖由 XB8 于 2007-10-2 11:42 AM 发表
譚志明大有机会.

多謝, 多謝!
头像被屏蔽
聰哥有Fans wor..............
头像被屏蔽
tiger RC 新手 发消息
林宇清努力................
最新消息.......................
(以下是几位大熱的最新消息)

林宇清 - 人气旺,又嬴車又新舖開張...........大熱
梁国安 - 有澳門"安頭"之稱,賽一場車乜都用新,唔快都几難...
譚志明 - 自已話唔Option架NT1,受奸人所害,結果變成Full Option Nt1
施祖儿 - 小弟最近心情麻麻地,又未試好架新車,無乜信心
苏沛忠 - 點講都係場主,个場邊到有條毛都知,一定快
劉敏聰 - 唔知點解有人投佢票..............?
梁康傑 - 點解無人投佢票..............? 唔通無辦賽事,無人記得"好朋友"?
bleedkaga2100 元老 Fans 发消息
谭志明 - 自已话唔Option架NT1,受奸人所害,结果变成Full Option Nt1
<你地成班都系奸人...成日落毒害人>
刘敏聪 - 唔知点解有人投佢票..............?
<因为佢酒场fans多 >
rmk 中级 Fans 发消息
谭志明 - 自已话唔Option架NT1,受奸人所害,结果变成Full Option Nt1
<你地成班都系奸人...成日落毒害人>
刘敏聪 - 唔知点解有人投佢票..............?
<因为佢酒场fans多 >
:em33: :em33:

都系多得好朋友阿梁先生啦! (不是梁康傑先生) :@

劉敏聰点解会有咁多票???????  

吾通有人買票?
還是真系Fans多呢? :em15: