公告:

漂移新发现~~

查看: 5426|回复: 11| [复制链接]

samm 超级元老 发消息
原来用光头胶胎,在商场那种光滑的地砖可以漂得很爽很爽的~~~
既有直线的速度,高速的过大弯,又可以细腻的漂小弯,很爽很爽……
310080601 超级 Fans 发消息
貌似我们半年前就在我们商场里飘过了!瓷砖地什么胎都能漂!用轮毂漂更爽!
你们北京地方多呀,我们这翻了半年,就找到了这么一处
那个兴奋呀~~~
mark0716 论坛元老 发消息
晕。。。。。才发现啊?
那叫高漂~~~~~~~~~
随风飘曳 超级 Fans 发消息
远看忽忽悠悠,近看飘飘摇摇,仔细一看,原来是LZ的RC在跑~~~ :em11:
系呢度问你第一个问题系咪每间报馆都会养住一班狗仔
肥佬话学习放狗叫拒地四围走
收风刮料跟踪影相仲要做埋赛车手
四围飞两头腾闪灯闪到你头昏
古仔越作越大你地越睇越high 尤其系娱乐版
哥仔姐仔都俾拒玩边个有仔生又几时会去洗手间
系街边一串鱼蛋甘都可以上头版
食提子饮d水俾d大哥嘴一嘴乜想偷食系咪唔使过关
四川湖南哈尔滨乜都o岩食埋茶贵餐
衰左!俾人影到返o黎耍头拧头
1234567都会见到你出大丑
网上投票全城公审搞到你无觉好训
甘既报导都算新闻认真火滚
(砰砰声今晚high到爆炸有无大件事我都需要八下)
(啦啦声吹鸡拉拒放假我使咪陷阱使乜心挂挂)
好似有d姐仔乌低身空空俾你睇
拒想搏上位搏宣传搏有老世o岩使
仲以为自已副计好似以前甘盏鬼
32-34-38仲要生个仔
未埋位诈诈帝拧起只脚兼露底
明知无野睇求下你唔好o黎
每个礼拜都有果d乜乜女优选拔赛倒笼儿泻老鼠(蟑螂)吞晒当食生菜
二打六哥哥仔生得都几俊俏专扮d公子哥儿师奶一见到拒就笑
学似"林"浸人及后系个大情人上至阔太下至靓妹拒都个个电昏
喂老友究竟你俾d料坚定流
点解宾妹真太祥太拒地睇到挠晒头
煲水吹水唔抹嘴歌星艺人都怕左拒
见人就追拒地个名叫狗仔队
(@$@$%%#%* ^ %^%$##@%…………mp4)
(啦啦声吹鸡拉拒放假我使咪陷阱使乜心挂挂)mp4-娱乐零零狗
作曲:唔识作词:唔知主唱:唔系我
编缉歌词:allen (得闲吹下水:allenlkj@21cn.com)

系呢度问你第一个问题系咪每间报馆都会养住一班狗仔
肥佬话学习放狗叫拒地四围走
收风刮料跟踪影相仲要做埋赛车手
四围飞两头腾闪灯闪到你头昏
古仔越作越大你地越睇越high 尤其系娱乐版
哥仔姐仔都俾拒玩边个有仔生又几时会去洗手间
系街边一串鱼蛋甘都可以上头版
食提子饮d水俾d大哥嘴一嘴乜想偷食系咪唔使过关
四川湖南哈尔滨乜都o岩食埋茶贵餐
衰左!俾人影到返o黎耍头拧头
1234567都会见到你出大丑
网上投票全城公审搞到你无觉好训
甘既报导都算新闻认真火滚
好似有d姐仔乌低身空空俾你睇
拒想搏上位搏宣传搏有老世o岩使
仲以为自已副计好似以前甘盏鬼
32-34-38仲要生个仔
未埋位诈诈帝拧起只脚兼露底
明知无野睇求下你唔好o黎
每个礼拜都有果d乜乜女优选拔赛倒笼儿泻老鼠(蟑螂)吞晒当食生菜
二打六哥哥仔生得都几俊俏专扮d公子哥儿师奶一见到拒就笑
学似"林"浸人及后系个大情人上至阔太下至靓妹拒都个个电昏
喂老友究竟你俾d料坚定流
点解宾妹真太祥太拒地睇到挠晒头
煲水吹水唔抹嘴歌星艺人都怕左拒
见人就追拒地个名叫狗仔队
(@$@$%%#%* ^ %^%$##@%…………mp4)
大乳虽然变靓了,但上面这版东东是嘛意思?
嗯,高漂,还真是才发现…… :em01:
原帖由 samm 于 2008-9-24 09:54 AM 发表
大乳虽然变靓了,但上面这版东东是嘛意思?
嗯,高漂,还真是才发现…… :em01:
高漂=高速漂移
就好比HPI的漂移胎,分高速漂移胎和低速漂移胎。。。。
知道高速漂移啦,我是问6楼那版东东是什么意思?歌词??
ss_aa 超级元老 发消息
我在家的时候就是那样玩的,除了速度高了,就是噪音小了,而且反应更清晰的说