公告:
benbinben 超级元老 发消息
經濟出現問題了,短期內應該都會比較少玩車了,允許的話,我都希望可以多滴出去玩車,同多滴朋友交流下心得體會....      系玩車以段日子內面,令我認識到好多新朋友,學識好多新知識,從中體會到友誼,認識到團體噶重要性....
        系度,首先要多謝我師傅BC,系距將BC靈魂一滴一滴甘傳送被我,令我從平時的傻跑中意識都遥控車系要講技術,系要走線位,走線位當中又要講求戰略,同埋1大堆RC噶心得....
          之後要多謝噶就系  大老   13哥   榮哥哥  ,你地對我噶培育,教導,我五會忘記,學傑老話齋,我系你地培育出來的...
            最後就系一班好朋友,好隊友(廣州UD漂移車隊),系以個團體內面,真系好溫馨,大家都互相幫助,互相交流,並且非常團結....
              希望廣州UD漂移車隊以後越辦越好,將有1日,可以出戰國外賽...
lution 金牌 Fans 发消息
加油   希望你尽早回归RC拉
我也为UD打打气
wormchen 终极 Fans 发消息
加油~!早D番黎……
多謝深圳的朋友 支持 多謝
赤红十三 超级元老 发消息
搞掂就翻来,唔洗讲嘢。
头像被屏蔽
johnson7ity 论坛元老 发消息
希望你好快就回归我们的大家庭,我们刚一认识你就话暂别~~~~等你回来~~
harrykids 论坛元老 发消息
早D回归RC吖.我仲想同你玩...
WZERO 论坛元老 发消息
资金只是短时间问题,可以解决的~
搞掂就翻来,唔洗讲嘢。
赤红十三 发表于 09-8-14 02:05
知道,收到...............