公告:

帮帮手配车

查看: 3495|回复: 11| [复制链接]

细件 初级 Fans 发消息
睇左2个星期嘎帖。基本上都睇得明咯~5买车深入了解就5知道噶咯~
帮帮我睇睇甘样配好5好~买第一部车啊~~~5想使冤枉钱
TB-02D Drift Spec Chassis KIT(漂移款TB02:49458)或者 TAMIYA TT01D+LED NISMO R34 GT-R Z-Tune KIT(58419)
2LP2.4(想买就买个好DD)
但系锂电同电调,马达需要点样嘎?尼D配件我都5系好了解。希望指点下
介绍D实际D嘎,性价比高D嘎~
想10.1后出手
terryz 论坛元老 发消息
TAMIYA TT01D+LED NISMO R34 GT-R Z-Tune KIT(58419)呢个好似有埋马达同电变,应该够玩了,买多套金属中轴就搞掂

锂电跟B6一齐买~费事坏得快
matt 论坛元老 发消息
不好入TB03D,都吾差几多,玩就要好D车架
TB03想入,不过我都系刚刚开始,TB03撞上墙度,真系5咁念落去,R34配左马达电变。不过睇之前D帖话TT01唔系甘好漂,所以我先念TB02.差5多价甘
猪肉佬 长老 Fans 发消息
03D或者加强版啦,唔错架,如果怕撞,就去D大小小既地方玩,等你玩耐左就唔会甘容易撞,不过入03D就无马达同电调,预算会高D
睇定D来。锂电咩价位左右啊?5200嘎。怕买新车时买电咩都5识得讲,比人水鱼甘咬
hkf132435465 长老 Fans 发消息
03d吧!!!!
TB-02D Drift Spec Chassis KIT同TB03边个好D?
terryz 论坛元老 发消息
02主要係零件难买~
除左卧式避震,其他觉得同03比其实都差唔多,当然02D有TRF避震之类~
03D就得套仿真件~
GTMaster 超级元老 发消息
广东人成灾了……呵呵