公告:

系度发帖多谢弘仔....

查看: 6044|回复: 31| [复制链接]

WZERO 论坛元老 发消息
唔知HPI有无喔...我哩边有几个人都系买佐山寨既.如果上果个杯.最好就上埋C扣. (果件野应该叫C扣卦...) 吾系好快残..
harrykids 发表于 09-8-11 11:11
你睇下说明书的货号是多少?
harrykids 论坛元老 发消息
你睇下说明书的货号是多少?
WZERO 发表于 09-8-11 12:19

头差杯.33218a同33218b   
C扣.61333
中波两边个杯.33215同33216
jasonleezheng 终极 Fans 发消息
哎。。都是广东话。。。。看不懂啊!!!!
囧漂RC 论坛元老 发消息
係咯,請講普通話阿,比賽的時候都係講白話,都聼唔太懂!
囧漂RC 论坛元老 发消息
不過 弘仔,深圳青少年漂移概榜樣! LUTION 也好厲害!
wormchen 终极 Fans 发消息
哈哈……弘仔,顶你啊~!
yan119532596 金牌 Fans 发消息
弘仔  威水啦  特别发贴感谢你喔  哈哈    跑得不错!
建议不要山寨了  山寨跑比赛实在是太危险了! 我现在都怕怕了
讲到我好似出晒名甘...佛祖你型拉..爆C扣.....
WZERO 论坛元老 发消息
12# harrykids h
还有前后新款CVD呢?
CVD两个好似系一样喔.就系多佐C扣lor.