公告:
wilson.wong 论坛元老 发消息
eugene 发表于 11-10-22 12:48
0 J& w+ f1 W+ E& }7 i+ V& y) ~& u你这个要求,我先开回,但从今之后再用"新佬"回复,会严加惩处!
4 g/ q3 h: M; }- {" g4 m7 A
:em40:
, U! P% g2 ]* g+ ~  _2 G" o; _超版大人,请别随便吓人撒……
6 H+ M7 n' H$ s& Y- L7 o) g
麦志敏 发表于 11-10-22 13:26
8 A' F# U& ?5 k# \' g5 d6 r. K继续关注新老的装车帖子

- A9 y9 A3 I/ N$ p0 ?+ D% M5 L麦总,车子已然装完,还已经试过2次车了。
5 z! q9 ?3 |  P$ t# `昨天开始做首保了……
1 r* @+ y: S. T& U6 }" j再说,我装车只记点特别些的地方,没有详细的装法的。
3 u' ]0 w% I7 b3 N: c' [要看详细装车贴,还是得参考John的。
) V) w5 W# v! @2 u
bo68674 超级元老 发消息
甘唔0岩规矩!甘米即系马甲合法化?
bo68674 发表于 11-10-22 15:29
: }5 W% l) \% G+ u; b甘唔0岩规矩!甘米即系马甲合法化?
0 Y/ e0 @- P. L& n. P! x
来来来……波哥,食口烟先!( M' Q6 ]. R( y2 j* v4 R
莫非你又想换个“RC新手”玩下?
! {  i6 z8 A7 w) _3 s+ R0 R
哈。。。。我唔识食烟!!
bo68674 发表于 11-10-22 15:29
2 F) }0 v7 y9 P* s! R甘唔0岩规矩!甘米即系马甲合法化?

+ c- Q$ ^$ Z, R7 K* ?6 ~8 P+ T这点我也考虑过!
7 u- u% l# O, I8 o# J  {8 T+ p* ^马甲是同时间一个人多个ID去回复或出贴!1 g' c& o7 u3 }
但新佬的是更改名字ID(重新开一个),旧的ID我之前作禁止发言处理,但连记录也没了,所以只保留记录,如他日后用新佬ID作任何回复,即是马甲,一定严加惩处!
' t5 g8 Y- r; l& L# N% T% b这个问题,新佬已比很多人好多,出通知令大家知道!
6 B& P. {5 c4 A3 E7 Z$ R
应该系唔得!一开例就唔得掂喔!其他人申请又系甘!你保唔保证个个都系好人先?
bo68674 发表于 11-10-22 17:09 1 L8 @2 H) p8 c
哈。。。。我唔识食烟!!
( r9 a. G( j& v' j2 N* a$ |; D* B& g
嘿嘿……啱啱好!我都唔识食烟,纵好憎食烟添!
5 X% c7 {* v% H( x  h( l咁……稳日一齐切磋下410咯!多多指教新手啊!5 Q0 S# Y( b) `2 P; L3 }' Q1 F
wilson.wong 发表于 11-10-22 17:16 8 }$ g2 y% t6 e, r
嘿嘿……啱啱好!我都唔识食烟,纵好憎食烟添!
+ E- N: z' V; _, ~) U- T1 b咁……稳日一齐切磋下410咯!多多指教新手啊!:em ...

5 U. ^8 I5 R+ c0 N1 r8 Z- b9 _7 _发记好食烟喔!好中意添啵距!
bo68674 发表于 11-10-22 17:20 - _/ k5 H' p$ g& m: R1 U# y1 G/ K
发记好食烟喔!好中意添啵距!

9 k+ j1 E$ d, X. ]* n5 J系啊?咁送包“羊城”佢,等佢自己毒害自己啦。, X0 ?9 h  K4 r: L  u8 |
我地斗我地嘅车。
9 ^  O! P7 }/ p  d3 }0 y) c, F7 D+ U