公告:

Active Type-C调车记

查看: 5829|回复: 24| [复制链接]

ukyo 金牌 Fans 发消息

转眼间我入左Active Type-C而家差唔多一年时间啦!系以前我成日都换车架,TB03D加强版-TYPE-C-R31-R3R都玩过晒,直至到Active Type-C噶出现。老莫都话我成日换车系无用的,倒不如好好地玩好一个车架好过啦!我最终决定要把Active Type-C调好D,去学习调车同埋加强练车。呢一年系我真正学习细致调车噶日子,鸡佬.老庄.涛医师.钝钝.老莫.柒頭.德哥..........等等都教左我好多野。自己都有自己噶林发。一直今日,我暂时觉得我部Active Type-C系调得最好噶一次,我真系好开心。先忍唔住发帖。系J2车场真系学到野噶(唔系打广告)。原来调到部车岩自己玩系咁开心的,可能呢D就系RC噶乐趣啦! 1122.jpg 11221.jpg 111111.jpg 112212.jpg 2221111.jpg 11212121.jpg 111212121.jpg 333311111.jpg 1121212121111.jpg
我叫刘__坚___强 元老 Fans 发消息
牛逼~~~~沙发
△_王_小_旭 长老 Fans 发消息
:em11:顶一下
tommyxi123 金牌 Fans 发消息
帮你顶一个
莫哀 超级元老 发消息
电调电调~~~~~~~~~~gogogo~~~~
顶你啊。。。。。。。。。。。阿俊。是这个名字吗。好像打错了。

SPAWN  我也是啊俊!  发表于 12-10-9 00:06
sterwars  我忘记是哪个俊而已。。。。呵呵。不好意思。  发表于 12-10-6 00:31
ukyo  额哦  发表于 12-10-6 00:12
莫哀  呃哦~~~这个是啊俊啊~~~  发表于 12-10-6 00:10
初夏 超级元老 发消息
好Q楞多蓝色      

初夏  系咯,就系咁咯  发表于 12-10-6 00:30
ukyo  你系咪想讲D蓝色点解唔同者~兜咁大个圈~~哈哈  发表于 12-10-6 00:28
AnSTi 超级元老 发消息
难得一见你条友居然发帖,唔顶都唔得啦

ukyo  点好意思啊!多谢多谢俾面  发表于 12-10-6 02:30
deax 超级元老 发消息
差个动力,速度就可以追上我了,咩哈哈哈

deax  我都唔猪距地原来可以甘搭  发表于 12-10-6 02:41
ukyo  笑你个撚啊?笑笑笑,死人德国机头,日本车架,傍门左道,哈哈哈  发表于 12-10-6 02:26
Dennis_鲍德 终极 Fans 发消息
今日俊哥部車又快翻,係快好多既快

ukyo  要搞战斗能力去500%先得,等key仔同我完成啦!  发表于 12-10-6 02:34