公告:
精彩视频

终于入手2013NT1!~

查看: 13795|回复: 52| [复制链接]

leo1012 论坛元老 发消息
cyrilwai 发表于 14-3-23 07:29
咁你谂好买咪车未?健哥都叫你买nt1.再唔係等2014版。

等2014{:soso_e113:}
nightsun 金牌 Fans 发消息
{:soso_e181:}                                         
cyrilwai 金牌 Fans 发消息
leo1012 发表于 14-3-23 09:09
等2014

唔知几时出?好期待!!!等你!!

leo1012  快了  发表于 14-3-23 20:32
彬少 超级元老 发消息
leo1012 发表于 14-3-23 09:09
等2014

早不改晚不改···
等东少要入油费的时候才改·················

leo1012  哎,让我情何以堪。。。。  发表于 14-3-23 20:33
cyrilwai 发表于 14-3-23 11:11
唔知几时出?好期待!!!等你!!

每年三月左右,等下就到了。
jwang1009 RC 新手 发消息
新人!请问你们买车都去哪里买?
jwang1009 发表于 14-3-23 22:20
新人!请问你们买车都去哪里买?

香港有货香港买,会便宜点。

感谢我好兄弟安臣溜夜带啲军火俾我,实在好想快啲温好付机佢,点解听日要返工!!!!????? 13955934716607.jpg 13955934710141.jpg
Pandaj 金牌 Fans 发消息
赞你一发~{:soso_e113:}
chunyulau 论坛元老 发消息
cyrilwai 发表于 14-3-24 00:54
感谢我好兄弟安臣溜夜带啲军火俾我,实在好想快啲温好付机佢,点解听日要返工!!!!?????

快些温好机,一同叫安臣哥可以下月13日去NSR击斗一反......