公告:
精彩视频
penny802 超级 Fans 发消息
GT86 发表于 14-12-6 10:34
为什么要把我这么难看的样 ...

你就肯定无我同辉哥咁靓仔啦,明知故问!
yst 发表于 14-12-6 19:34
可惜今天赶不及过去。明天一早赶过去。

我见你都跑得OK呀,下次早少少过黎一齐玩,最主要系抽到大奖!{:soso_e113:}

yst  我抽到2包TOP铃  详情 回复 发表于 14-12-8 11:18
penny802 发表于 14-12-8 11:16
我见你都跑得OK呀,下次早少少过黎一齐玩,最主要系抽到大奖!

我抽到2包TOP铃 {:soso_e101:}
yyc59688 发表于 14-12-7 11:59
座等出奖品。。。拿得奖既都唔睇呢D啦

最主要系抽奖既气氛姐,大家一齐期待既感觉好高兴嫁!除左头奖,其它奖品都系其次嫁啦!
yst 发表于 14-12-8 11:18
我抽到2包TOP铃

下次报两味,咁咪有两次机会啰,中奖机会高好多播,哈哈!
maxlim72 发表于 14-12-7 15:39
哇塞。。。赞助商很给力哦!!

对呀,今次既大奖其实真系大家都流口水既野,不过可惜,数量有限,中头奖既人始终都系少!
GT86 论坛元老 发消息
penny802 发表于 14-12-8 11:19
下次报两味,咁咪有两次机会啰,中奖机会高好多播,哈哈!

我承认,这次我的运气非常好!{:soso_e121:}
yst 发表于 14-12-8 11:18
我抽到2包TOP铃

下次报名既时候拿个必中号码比你!{:soso_e104:} {:soso_e100:}
cyken2512 终极 Fans 发消息
饥寒交迫啊~!~!!~同感!!冻到脚震!!!!夜晚开车翻酒店,刹车都差D踩唔到!~~~
虚度年华 超级元老 发消息
啊青哥还是甘敦厚喔,Yst大侠今年能带我去围观吗

maxlim72  YST 大侠好像很久没有带人出来玩了噢。。。  详情 回复 发表于 15-1-11 13:42