公告:
107484513 金牌 Fans 发消息
飘移——响RC圈中唔系太热门嘅运动!
庆幸响肇庆昵个小小嘅城市都可以稳倒班志同道合嘅朋友,响度真系要同“RCFANS.COM”讲声多谢!!!
废话唔敢再多讲啦!上几张图同大家分享下我嘅玩飘移嘅愉快心情!

先来翻张“全家福”先!

先来翻张“全家福”先!

谦仔好懒喔!车壳都无放好就来映相啦?拉佢出去重打五十大板!

谦仔好懒喔!车壳都无放好就来映相啦?拉佢出去重打五十大板!

小弟嘅扫把佬,好大尘,有D拉力嘅感觉啊!哈哈

小弟嘅扫把佬,好大尘,有D拉力嘅感觉啊!哈哈

尊少嘅“蜜蜂兜”GTR,虽然车壳开佐好多孔,但车架系第一次落地架!

尊少嘅“蜜蜂兜”GTR,虽然车壳开佐好多孔,但车架系第一次落地架!

依,细哥,你台350Z点解无胎嘅?

依,细哥,你台350Z点解无胎嘅?

嚟昵边都映翻张先!

嚟昵边都映翻张先!

二哥D“山寨”车喷就来掉晒啦!快D买瓶PS翻来喷翻靓仔佢啦!

二哥D“山寨”车喷就来掉晒啦!快D买瓶PS翻来喷翻靓仔佢啦!

细哥台S15靓好多,我都好中意!

细哥台S15靓好多,我都好中意!

等我地打横来映翻张先得!

等我地打横来映翻张先得!

细哥,你台车车好似俾人撞佐甘嘅?

细哥,你台车车好似俾人撞佐甘嘅?

无车架响入边都要放两条胎出嚟先似睇架嘛!

无车架响入边都要放两条胎出嚟先似睇架嘛!

映昵张相嘅摄影技术就有待提高啦!后边D车车都睇唔倒咯!

映昵张相嘅摄影技术就有待提高啦!后边D车车都睇唔倒咯!

睇来细哥台车车真系俾人撞过甘喔!快D报警啦!

睇来细哥台车车真系俾人撞过甘喔!快D报警啦!

粒粒都要过来睇下凑下热闹先得!

粒粒都要过来睇下凑下热闹先得!
头像被屏蔽
头像被屏蔽
ledtech 长老 Fans 发消息
部车买翻来第二次落地..过来黐下大家嘅电池同控~
同其他地方比我哋先岩岩起步,不过好处就系可以先学习人哋嘅经验,避免走弯路.
希望以后有个窦口可以经常一齐玩下,一齐调车
107484513 金牌 Fans 发消息
广佛肇生活圈嘛!肇庆嘅经济岩开始起步,等迟D昵边嘅平均生活水平提高D,甘样玩模型嘅人就会多D架啦!
airgzc 长老 Fans 发消息
我看到了一台灵魂。。。第一张照片最左边的那辆350Z。。灵异啊。。
congqin342 终极 Fans 发消息
我看到了一台灵魂。。。第一张照片最左边的那辆350Z。。灵异啊。。
airgzc 发表于 09-5-17 15:37

只有车壳,没有车架~
头像被屏蔽
jiaolong0000 金牌 Fans 发消息
LZ的话看着有点费劲。勉强能理解想要表达意思。
PYCTZ1313 论坛元老 发消息
好想来啊             端午有无活动  我过来哦
lz你台车呢   去咗边哦