公告:
赤红十三 超级元老 发消息
哇~~台漂移能者个壳高到好似玩紧大脚咁喔~~~下次注意哇~~~
ledtech 长老 Fans 发消息
部车嗰时岩整完灯控,求其套左上去就算了,d车壳柱都未穿出来~米顶起左咯~
个晚唔记得插第三通道嘅定义针,点都整唔着d灯
PYCTZ1313 论坛元老 发消息
yokomo用hl控?  孤寒点嘛
几时与埋我啊!!!!!
我台E10 PRO-D等住你地啊
107484513 金牌 Fans 发消息
好想来啊             端午有无活动  我过来哦
lz你台车呢   去咗边哦
PYCTZ1313 发表于 09-5-17 17:19

台“扫把佬”就系小弟架啦!而家仲系用住拉力车花去跑飘移!哈哈,技术唔好,未好去搞新壳!
[fly]下次活动几时 端午出唔出来啊  我过来哦[/fly]
107484513 金牌 Fans 发消息
下次活动几时 端午出唔出来啊  我过来哦
PYCTZ1313 发表于 09-5-17 19:51

我们大家都得闲就会出来架啦!如果唔落雨,星期一晚都会出来玩玩!
尕尕貝 论坛元老 发消息
额,肇庆的,进来报到!D车好靓…你地平时系边玩嘎?
lili3440007 论坛元老 发消息
见到我的车车!
tonyshan007 论坛元老 发消息
第2张图   轴距太离谱了吧   还有那台HPI 350Z  怎么没架子啊 !!!只有俩轮  哈哈