Scaleart ürünleri kendi özel sandıklarında geliyor. Döner dönmez hemen atolyeme inip, sandıkları masaların üzerine yerleştirdim ve fotoğraflamak adına içindeki malzemeleri masaların üzerine yaydım: Scaleart’ın iddialı olduğu konuların başında çekiş gücü gelmekte. Ön ve arka diff.ler kendi metal kutuları içerisinde sandıktan çıkıyor. |
Manueline uygun olarak , ilk yaptığım; şaseyi birleştirmeye başlamak oldu. |
Kabin olarak da, Scaleart Man Tga XXL kabin bu araçta kullanılacak. Damperli araçtaki kabine göre çok daha büyük bir ölçeğe sahip. |
Boyama işlemi bittikten sonra da diff.leri yerine takmaya başladım. Jantlar aliminyumdan yapılmışve oldukça şık duruyorlar. Tüm vön ve arka diff.ler uzaktan kumandadan kilitlenebilme özelliğine sahipler. Resimlerde görülen çelik teller , bu diff.lerin kilitlemede kullanılan parçalarıdır. Şasenin orta bölümüne monte edilecek olan servolar yardımıyla bu kilitleme işlemi yapılacak ancak şu ana kadar bu aşamaları yapabildim. |
Şimdilik bu kadar. Mevcut bu aşamadan sonra da elektronik montajına başlayacağım. Esc olarak Aeronaut Multi 25, ses kiti olarak Servonaut Smx, ışık kiti olarak da Scaleart Light Board kullanılıyor. Elimden geldiğince bu aşamaları da resmetmeye çalışacağım. Kamyonun montajı bittikten sonra da Leimbach – Stahl Ladekran montajı başlayacak. Sanırım en zor bölümde bu olacak. Çünkü 7 li ventil sistemi, hidrolik pompa ve tankına bu araçta yer ayarlamak baya emek isteyecek gibi gözüküyor. Leimbach – Stahl ladekranın demonte vaziyetteki resimleri de şu şekilde: |
广告投放|联系我们|手机|投稿|Archiver|About us|Advertise|遥控迷模型网|RCFans ( 粤ICP备10210518号-1 )
版权所有 RCFans.com © 2003-2016